για &

ΣΟΥΙΤΕΣ

Καλώς ήρθατε στην γραφική Μεσσηνιακή Μάνη!
Οι πετρόχτιστες, open-space σουίτες μας στον οικισμό του Αγ. Νικολάου σας περιμένει! Η πολυτέλεια συναντά την παραδοσιακή αρχιτεκτονική δημιουργώντας μία αυτόνομη κατοικία υψηλών προδιαγραφών, με minimal αισθητική και μοναδική ατμόσφαιρα. Ποικιλία παροχών, επιμελημένος σχεδιασμός και προσιτή πολυτέλεια εγγυώνται μία διαμονή με μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.
Μινι Σουίτα - Calme Suites Mani

Μινι Σουίτα

35 m²    2 άτομα     διπλό κρεβάτι με Cocomat στρώμα     1 μπάνιο


Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική συναντά την minimal αισθητική σε μία σουίτα 35 τμ, σχεδιασμένη για την ικανοποιητική φιλοξενία 2 ατόμων. Η πολυτέλεια, η άνεση και η λειτουργικότητα χαρακτηρίζουν τον χώρο μας με σκοπό να σας εξασφαλίσουν αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Standard Σουίτα - Calme Suites Mani

Standard Σουίτα

40-45 m²    4 άτομα     διπλό κρεβάτι με Cocomat στρώμα     1 μπάνιο


Η άνεση, η πολυτέλεια και η υψηλή αισθητική συνδυάζονται σε μία open-space σουίτα 40 τμ, κατάλληλη για την φιλοξενία μέχρι 4 ατόμων, στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού του Αγ. Νικολάου, στην Δυτική Μάνη. Η παράδοση συναντά την σύγχρονη αισθητική, σε έναν χώρο με minimal γραμμές και όλες τις παροχές που θα σας εξασφαλίσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.


Deluxe Σουίτα - Calme Suites Mani

Deluxe Σουίτα

50 m²    4 άτομα     διπλό κρεβάτι με Cocomat στρώμα     1 μπάνιο


Η άνεση, η πολυτέλεια και η υψηλή αισθητική συνδυάζονται σε μία open-space σουίτα 50 τμ, κατάλληλη για την φιλοξενία μέχρι 4 ατόμων, στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού του Αγ. Νικολάου, στην Δυτική Μάνη. Η παράδοση συναντά την σύγχρονη αισθητική, σε έναν χώρο με minimal γραμμές και όλες τις παροχές που θα σας εξασφαλίσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Μεζονέτα - Calme Suites Mani
Μεζονέτα
70 m²    4 άτομα     διπλό κρεβάτι με Cocomat στρώμα     1 μπάνιο & 1 WC


Η πετρόχτιστη μεζονέτα μας στον οικισμό του Αγ. Νικόλαου σας περιμένει! Η άνεση και η πολυτέλεια συνδυάστηκαν με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τον μοντέρνο σχεδιασμό και δημιουργήσαμε μία αυτόνομη κατοικία δύο επιπέδων, ιδανική για την φιλοξενία 4 ατόμων. Minimal αισθητική, ποιότητα και παροχές υψηλών προδιαγραφών θα σας εξασφαλίσουν μία άνετη και ξεκούραστη διαμονή σε μία κατοικία 70 τμ, στην καρδιά του οικισμού, λίγα βήματα μακριά από την θάλασσα.